architectuurfotografie

Jouw projecten verdienen magazine kwaliteit foto's

Wij brengen jouw portfolio projecten aantrekkelijk in beeld met onze fotografie. Onze hoge consistente kwaliteit en betaalbare tarieven maken het voor iedere architect mogelijk om een goed portfolio in te zetten voor nieuwe leads. 

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over
onze architectuurfotografie
Ik wil een foto laten bewerken, kan dat?

Ja, wij kunnen de foto voor je bewerken. Kentekens (let op; hier zijn kosten aan verbonden), gezichten of de kleurtoon van de foto kunnen wij aanpassen of verwijderen. Wanneer een bewerking niet mogelijk is, zullen onze productspecialisten dit aan je doorgeven. 

Maken jullie een minimum/maximum aantal foto’s?

De fotograaf zal op locatie bepalen hoeveel foto’s er nodig zijn om de opdracht zo goed mogelijk in beeld te brengen. 

Maken jullie buitenfoto’s bij regen of sneeuw?

Nee, wij maken geen buitenfoto’s bij acute neerslag in de vorm van regen of sneeuw. Als onze fotograaf ter plaatse is, en er valt op dat moment regen of sneeuw uit de lucht, zullen de buitenfoto’s niet worden gemaakt. Onze collega's van de planning zullen een nieuwe afspraak inplannen. Deze nieuwe afspraak is kosteloos.

Sneeuw of regen wat er al ligt, bijvoorbeeld van de dag ervoor, wordt gewoon gefotografeerd. Zibber heeft standaard blauwe-lucht-garantie, dus de buitenbeelden hoeven zeker niet te lijden onder het winterse weer. Indien er later toch andere buiten foto’s gewenst zijn, kan er worden gekozen voor losse buitenfotografie.

Binnenfoto's worden te allen tijde genomen, en staan los van de neerslag buiten.

Hoelang duurt een fotografie afspraak?

De tijdsduur van een opdracht is afhankelijk van de grootte van het pand en de producten die afgenomen zijn bij Zibber. Daarnaast is het erg belangrijk dat de woning goed is voorbereid op de opname, zodat niet eerst de gehele woning opgeruimd hoeft te worden. De duur dat een fotograaf op locatie is, is over het algemeen tussen de 1 en 3 uur.  

Hoe lang worden de foto’s bewaard?

De foto's worden ca. 3 maanden door ons bewaard, hierna worden de foto's verwijderd uit onze bestanden en zijn ze helaas niet meer bij ons op te vragen. 

Jorg_Sales_NL

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je weten wat Zibber voor jou kan betekenen? Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Wij reageren binnen 1 werkdag