matterport 3d

Bekijk een Matterport 3D van een as-built situatie

Matterport 3d

Een visueel 3D model van de bestaande situatie

Met Matterport 3D tonen we op een laagdrempelige manier een walk-through model van de as-built situatie. Met onze 360 camera's scannen we de bestaande bouwkundige situatie tot een virtuele 3D-tour. Deze wordt gebruikt voor de diverse stakeholders van een transformatieproject en voorkomt hiermee extra locatie bezoeken. 

Download de prijslijst

Goed om te weten

  • Voorkom extra locatie bezoeken
  • Gebruiksvriendelijk 3D model
  • Te bekijken op tablet, telefoon of desktop
  • Langere hosting optioneel
Boy_foto_140x140

Boy

Matterport scanning specialist

“Matterport is een laagdrempelige manier om de as-built snel te kunnen bekijken.”

Voor alle stakeholders van jouw
design & build project

Met Matterport 3D creëren we een Google Streetview ervaring binnen de muren van de te verbouwen woning. Het werkt gebruiksvriendelijk, snel en het navigeren gaat verrassend eenvoudig.

Om een Matterport 3D tour te maken, scannen wij de bestaande situatie met onze specialistische apparatuur. Door het 3D model wat hier het resultaat van is ervaar je als kijker het gevoel daadwerkelijk in het pand te zijn. Het geeft hiermee een zeer realistische en interactief beeld van de bestaande situatie.

Wij bieden landelijk Matterport aan voor een zeer scherpe prijs. De Matterport tour blijft standaard 6 maanden actief. Daarna is er uiteraard de mogelijkheid deze te verlengen.

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten
over Matterport 3D van de as-built locatie.
Hoe lang hosten jullie de Matterport tour?

De prijs is incl. 6 maanden hosting. Hosting verlengen is mogelijk de prijs voor 3 extra maanden betreft € 50,- (ex. btw). Wij nemen 2 weken voordat de hosting termijn gaat verstrijken contact met je op met de vraag of je wilt verlengen (Let op! bij niet verlengen wordt het project verwijderd uit onze database en kunnen wij deze niet meer herstellen).

Kunnen jullie plattegronden exporteren uit Matterport?

Vanuit Matterport is het mogelijk om ook plattegronden te exporteren. Wij bieden deze echter niet aan. De nauwkeurigheid van deze maatvoering is absoluut onvoldoende voor de doeleinden van onze klanten. 

Kan ik een Matterport op mijn eigen website plaatsen?

Uiteraard is Matterport ook perfect te integreren op je eigen website. Je kan Matterport embedden of werken met een direct link. (neem hiervoor contact op met je website beheerder).
Dit is bijvoorbeeld mogelijk om de timeline van een project visueel in beeld te brengen.

Maken jullie ook exterieur scans?

Nee. Wij maken uitsluitend interieur scans. 

Thijs_Sales_NL

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je weten wat Zibber® create voor jouw project kan betekenen? Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Wij reageren binnen 1 werkdag