Zibber Create logo_kleur (1)
over zibber® create

Wij brengen jouw projecten naar
nieuwe hoogten

Met jarenlange ervaring bieden wij innovatieve oplossingen voor nieuwbouwprojecten. Onze expertise omvat het creëren van artist impressions, video's en animaties, waardoor je jouw projecten op de best mogelijke manier kunt presenteren.

Maak kennis met
onze Create specialisten

Daniel1
Daniel van den Heuvel

Projectmanager

Daniel is de drijvende kracht achter een vlekkeloze uitvoering van jouw vastgoedprojecten. Met zijn organisatietalent en prettige communicatie zorgt Daniel ervoor dat alles op rolletjes loopt, van planning tot oplevering, zodat jij je kunt concentreren op het behalen van optimale resultaten.

joost
Joost van Seters

Accountmanager

Als accountmanager is Joost jouw persoonlijke aanspreekpunt bij Zibber Create. Met zijn uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en zijn toewijding om aan jouw behoeften te voldoen, staat Joost altijd klaar om je te ondersteunen en het beste resultaat voor jouw projecten te realiseren.

Roelof1
Roelof Heidinga

Sales Lead

Roelof heeft met zijn enthousiasme en expertise in de vastgoedmarkt de leiding over het team. Met zijn leiderschap en creativiteit zorgt Roelof ervoor dat elk project op indrukwekkende wijze tot leven komt.

LEICA
Ed Kloes

Bouwkundig Inmeter

Het team bestaat natuurlijk uit nog veel eer collega's. Van videograaf tot bouwkundig inmeter, van graphic designer tot developer. Al deze media suppliers zorgen ervoor dat we aan al jou wensen kunnen voldoen.

tessa
Tessa van Houten

Designer

Tessa heeft een passie voor het creĂ«ren van visueel verbluffende presentaties. Met haar creatieve expertise  en aandacht voor detail zorgt Tessa ervoor dat elk digitaal beeld een perfecte weerspiegeling wordt van hoe jij jouw project in de markt wil zetten.

Video_920x920
Roan de Neve

Videograaf

Het team bestaat natuurlijk uit nog veel meer collega's. Van videograaf tot bouwkundig inmeter, van graphic designer tot developer. Al deze media suppliers zorgen ervoor dat we aan al jou wensen kunnen voldoen.

Roelof-1

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je weten wat Zibber® create voor jouw project kan betekenen? Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Wij reageren binnen 1 werkdag